Lusso Accessibile

Home Ons verhaal Ons verhaal 09-06-2011 voorbij gevlogen
09-06-2011 voorbij gevlogen Afdrukken E-mailadres

We zijn 15 mei terug gekomen van vakantie en hebben het heerlijk gehad. Alle drukte begon meteen toen we thuiskwamen. De verbouwing was doorgegaan en daar moesten we meteen zaken voor regelen. De volgende dag hadden we een afspraak voor Floor in Utrecht. Ging achteraf niet door, omdat moeders zich vergist had in de tijd (ook goedemorgen)!

31 mei heeft de aannemer opgeleverd en is het wachten op de vloer, deze is nog te nat. De tuin is prachtig geworden en in het najaar komen ze terug om de beuken aan te planten bij de hooimijt. We pakken meteen alles aan, want dan zijn we een keertje klaar. We hoeven dan alleen te onderhouden en dat is al voldoende werk.

Floor heeft maandag alsnog de afspraak in Utrecht gehad voor een UDO (Uro Dynamisch Onderzoek)en een echo van de blaas en nieren. De arts belt hierover nog terug en waarschijnlijk krijgt ze binnenkort weer een Botox-behandeling. Joris is naar voetbalkamp geweest en wil volgend jaar twee nachten blijven slapen. We zijn ook trots op ons manneke, want volgend seizoen gaat hij spelen bij de F1. Het zal een moeilijk jaar worden, want verliezen is niet zijn sterkste kant. William heeft veel gewerkt, ze hebben een aantal grote projecten gehad. Dat is nu weer achter de rug. Na 7 maanden detachering heb ik nu definitief een andere functie. Per 1 juni ben ik begonnen als commercieel ondersteuner particulieren en dat is iets wat helemaal bij me past.

Woensdag hebben we prinsessenfeest, dan wordt ons klein meisje alweer 5 jaar. Floor heeft haar grote vriend Tijn (volgens Floor gaat ze met hem trouwen) en haar vriendinnetjes uitgenodigd. We hebben al een paar leuke dingen in petto, maar eerst dit weekend weer klussen! Fijn weekend!