Lusso Accessibile

Home
29 april 2011 verbouwingsupdate 3 Afdrukken E-mailadres

Het schiet al lekker op, zie de nieuwe foto’s in het fotoalbum verbouwing.

Verder hebben we genoten van het prachtige weer.

 
12 april 2011 verbouwingsupdate 2 Afdrukken E-mailadres

Wat een bedrijvigheid in en rond het huis van de Vinkjes.

Kijk maar in het fotoalbum verbouwing voor de laatste ontwikkelingen.

 
30 maart 2011 gelukkig Afdrukken E-mailadres

Dit weekend samen een nachtje geslapen in Chateau de Raay in Baarlo. Dit hadden we cadeau gekregen van Robbert en Nikki, omdat we ceremoniemeesters waren op hun bruiloft. Zij hebben op de kinderen gepast en wij hebben geshopt, heerlijk gegeten en tijd voor elkaar.

Maandag had Floor haar halfjaarlijkse controle van het Spina team in Utrecht. Ze waren dik tevreden. Op school maken ze zich zorgen dat Floor drie maanden achter loopt op haar leeftijdgenootjes, maar in Utrecht niet. Floor blijkt juist een uitzondering hierin te zijn, meestal zijn Spina kinderen een tot twee jaar achter op leeftijdgenootjes. Helemaal gelukkig gingen we weer naar huis. Ons meisje doet het allemaal nog niet zo slecht.

De verbouwing gaat verder en de tussenbouw zijn ze aan het isoleren. Ze hopen vrijdag de vloer te storten. Deze week krijgen we de planning, zodat we ook afspraken kunnen maken met de tuinman.

 
24 maart 2011 verbouwingsupdate Afdrukken E-mailadres

Na twee weken is er al veel gedaan. De fundering van de aanbouw is bijna klaar, binnen staan de muren en de garagedeur is verplaatst. Volgende week komen de kozijnen en zal het weer anders kijken. We hebben deze week elke avond bouwbespreking. De ene keer is er de loodgieter, de elektricien, de tuinman en William en ik hebben natuurlijk ook veel te bespreken. Deze week hebben we de hoog/ laag tafel en het wastafelmeubel besteld. Floor krijgt een hoog/ laag bed, maar die bedden zijn echt lelijk ( de bedden die we in bruikleen krijgen van de zorgverzekering). Floor zal een hele tijd gebruik maken van dat bed en we hopen dat we iets met de zorgverzekering kunnen regelen. Misschien hebben we een kleine kans. Ga binnenkort stof halen, zodat ik alvast met het beddengoed en aan de accessoires kan beginnen. Ik heb al een hoop leuke ideeën. Mijn lieve schoonmoeder wil graag een sprei van patchwork gaan maken voor Floor. We vinden het erg lief, maar wat een werk.

Als Joris en Floor uit school komen willen ze eerst bij de bouwvakkers gaan kijken. Samen met mama soep brengen of een ijsje, dan is Floor eerst een beetje verlegen, maar dat duurt niet lang, want dan begint madam te kletsen.


Garage

 
10 maart 2011 Carnaval Afdrukken E-mailadres

Vorige week hebben Joris en Floor carnaval gevierd op school met een kinderoptocht. Ze waren uit school helemaal Total loss. Zondag hebben we nog met de BSO meegedaan met de optocht en dat was weer supergezellig! Zoveel mensen aan de kant, die aan het genieten zijn en de snoetjes van de kinderen.


Cranaval


Daarna nog met de ouders van William en zus gegeten. De vakantie begon goed, ondanks dat Joris grieperig was. Verder gaan de voorbereidingen voor de verbouwing verder. Er staan twee bouwketen op de oprit en een hoop steigerplanken.

Dit weekend komen Fred, Angela, Iza en Luke bij ons logeren. Morgenavond ga ik voor ons tapas maken en hebben we genoeg tijd om bij te kletsen. De volgende dag gaan we Den Bosch ontdekken. We sluiten de carnavalsvakantie gezellig af en dan gaat maandag om 07.30 de verbouwing echt beginnen….kan bijna niet wachten!

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 2 van 15