Lusso Accessibile

Home
10-01-2010 een nieuw jaar Afdrukken E-mailadres

Allereerst allemaal een heel gelukkig en een gezond 2010!!

De kerstdagen waren erg gezellig en ook het nieuwe jaar inluiden is goed verlopen.

 


Joris en Floor zijn deze week weer naar school geweest. Ik ga morgen op een nieuwe werkplek beginnen en donderdag heb ik een examen over beleggen (als dat maar goed gaat). Voor de kerst had ik drie examens, waarvan ik er één twee keer over moest doen. Daar baalde ik behoorlijk van, want ik was nog nooit ergens voor gezakt.
Van wie zou Joris dat toch hebben, dat hij een streber is?

Bij William blijft het in het nieuwe jaar gelukkig nog steeds druk. Fijn om te weten als in je vriendenclub al twee vrienden ontslag hebben gekregen, helaas geen werk meer.

Verder hebben we al volop genoten van de sneeuw en hebben we in onze oude buurt geschaatst. (zie fotoalbum sneeuw) 

Het is alweer de 10e dag van het jaar en alles gaat gewoon weer als vanouds.

Het jaar 2010 wordt voor ons een spannend jaar.

Onze bouwvergunning ligt nu zes weken ter inzage. Dat betekend als er geen bezwaar komt dat we zeker dit jaar gaan verbouwen. In september gaat Floor naar de basisschool. Voordat het zover is, is er nog genoeg te regelen.


We gaan in ieder geval genieten, want voordat we het weten ben ik jullie alweer een gelukkig 2011 aan het toewensen.

 
23-12-2009 kerstvakantie Afdrukken E-mailadres

Een kerstvakantie met sneeuw, dat is toch helemaal geweldig!

Samen met papa een iglo bouwen en met vriendjes en vriendinnetjes stoeien in de sneeuw.

Het begint nu te dooien en maar hopen dat de sneeuw tot na de kerst blijft liggen. William begrijpt niet dat ik daar zo op hoop. Is toch gezellig en een ander sfeertje. We hebben een winter BBQ voor de familie georganiseerd en dat maakt het dan nog iets specialer.

Open haard buiten en in het tuinhuis aan en ze maken ons niets.

Ik heb echt zin in de kerstdagen.

Morgen nog een dagje werken en daarna naar papa om te eten. Ons pap wordt alweer 63 jaar en ik hoop dat ik deze lieverd nog heel lang bij ons blijft.

Fijne kerstdagen allemaal!!!!

 
21-12-2009 oogarts Afdrukken E-mailadres

Vandaag een bezoekje aan de oogarts gebracht. De vorige keer wilde Floor niet helemaal meewerken en daarom mochten we nog een keertje komen. Onze eigenwijze dame had vandaag weer niet veel zin. Haar grote broer was erbij, maar dat mocht niet baten.

In maart gaan we gewoon weer. We zouden vandaag ook een afspraak hebben bij het Spina team, maar deze is door de artsen geannuleerd. We ontvangen binnenkort een nieuwe afspraak. 
19-12-2009 Beste wensen... Afdrukken E-mailadres

 

Fijne kerstdagen en alle geluk in 2010

 

 
13-12-2009 Een stap verder Afdrukken E-mailadres

Zoals ik al eerder had geschreven was onze schetstekening afgekeurd bij de Welstandscommissie. Woensdagochtend besteed om te bellen naar de architect, van de architect naar de gemeente en van de gemeente naar William. Om 12.00 was ik nog niet wijzer en daarom naar de wethouder gebeld en hij bevestigde ons verhaal. Daarom is de architect dezelfde middag nog naar de Welstandscommissie gegaan om onze schetstekening te verdedigen en het heeft geholpen. De stempel staat erop, weer een fase verder!

 

Joris is ook een stap verder. Hij heeft vandaag zijn A-diploma gehaald, we zijn supertrots!!!

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 10 van 15