Lusso Accessibile

Home
28-07-2010 BONJOUR Afdrukken E-mailadres

Net terug van een paar dagen Frankrijk.
We hebben gelogeerd in Domaine de la Brie in Crecy-la-Chapelle. Ongeveer 45 minuten rijden van Parijs en 20 minuten van Euro Disney. Bij het inchecken bleek dat ze ons een kamer wilde gegeven op de 1e verdieping, dat is niet echt handig met Floor. De dame aan de receptie loste het meteen op en gaf ons een kamer op de begaande grond. Het was een mooie kamer met een aparte slaapkamer, grote badkamer en huiskamer met keuken, koelkast en een eigen terras. De kamer was van alle gemakken voorzien. We zijn een dagje naar Versailles geweest en de volgende dag naar Parijs. Niet naar Eurodisney, daar hebben we de trein gepakt naar Parijs.

Na een dagje Parijs waren we uitgeput. We hebben de rolstoel veel getild en ondanks dat op internet stond dat Parijs goed te doen is met een rolstoel, hebben wij dat niet zo ervaren. Als Floor later een citytrip naar Parijs wil ondernemen met vriendinnen dan regelen we een auto met chauffeur die haar door de stad rijdt. Dat is een stuk makkelijker! Versailles was goed te doen. Via aparte ruimtes kon je met een lift naar boven en kwam je in vertrekken waar je niet mocht komen. Dat maakt het dan wel bijzonder. De tuin is enorm en alleen daar kun je makkelijk een dag vertoeven. We hebben het erg leuk gehad, meteen aan het begin van de schoolvakantie. Er komen nog genoeg leuke dingen om naar uit te kijken en daar brengen we dan verslag vanuit.


Paris


Meer foto's

 
21-07-2010 Aftellen Afdrukken E-mailadres

Heerlijk bijna schoolvakantie. Zes weken lang rustig opstaan en verder geen verplichtingen. Als het weer zo prachtig blijft dan vermaken we ons wel!

 

Na de schoolvakantie gaan Robbert en Nikki trouwen. Voor Joris en Floor heel speciaal, ze mogen de ringen geven. William en ik zijn ceremoniemeesters en binnenkort doorspreken wat ze van ons verwachten. Ik vind het een leuke tijd. Het doet je weer denken aan de bruiloft van jezelf. Ze hebben dezelfde trouwlocatie als wij: het Kasteel van Heeswijk. Ik ben erg benieuwd naar de jurk. Nog even geduld en dan zullen we het weten. De reactie van Joris en Floor kan ik niet inschatten. Dit is de eerste keer dat ze een bruiloft van zo dichtbij meemaken. Ik ben blij dat ons pap, Tineke heeft leren kennen. Ik heb er nu twee (stief)broertjes bij en dat is heel gezellig. Fijne vakantie voor iedereen!!!

 
10-07-2010 Daar zijn we weer Afdrukken E-mailadres

Even niets van ons laten horen…Het is elke dag prachtig weer en dan zijn we veel buiten.

We hebben het zwembad weer opgezet en daar is al veel gebruik van gemaakt.

 

Genoten van de leuke voorstelling van de klas van Joris. Een jaar geleden zou hij nog gezegd hebben dat hij deze rol niet ging spelen. Hij speelde nu de sterren van de hemel en ik zat daar als trotse mama. Tijdens een ouderavond gaf de juf nog aan dat we hem moesten laten testen voor ADHD. Joris is inderdaad een manneke wat aanwezig is. We zijn nu samen met het revalidatiecentrum aan het uitzoeken waar het mee te maken heeft. Heeft Joris helaas net als zoveel broertjes en zusjes van een kind met een beperking moeite zijn emoties te uiten of is er toch iets anders aan de hand. 
 

Floor is donderdag voor de eerste keer wezen oefenen bij de basisschool. Ze heeft superleuke juffen en krijgt veel vriendinnetjes in de klas. Ze is er echt aan toe om na de zomervakantie te starten. Hopelijk hebben wij dan een aannemer kunnen kiezen, die de verbouwing gaat regelen.

 

Ook in huize Vink is de spanning merkbaar voor morgen. Joris heeft de opstelling voor Nederland al klaar. Hij hoopt dat verdediger Puyol morgen zijn dag niet heeft en vele andere spelers (waar ik de namen niet van weet, Joris wel). Ik hoop vooral dat Paul de Octopus geen gelijk heeft (haha). Dinsdag ben ik al een paar keer van de tv weggelopen, omdat ik gek werd van de spanning. Morgen heb ik geen nagels meer, denk ik!

 

 
24-6-2010 CMR vs NED 1-2 Afdrukken E-mailadres

Hup Holland Hup

 
17-06-2010 genieten..... Afdrukken E-mailadres

Vanuit het WKZ hadden we een uitnodiging gekregen om vrijdagavond een bezoekje te brengen aan Ouwehands dierenpark. Deze avond openen zij dan speciaal de deuren voor patientjes van het WKZ. Samen met papa’s, mama’s, broertjes en zusjes samen er even tussenuit. Een gezellige avond! Deze gezelligheid ging de volgende dag door, want we gingen op visite bij vakantievrienden van vorig jaar. De kinderen waren gezellig aan het spelen en de ouders konden weer bij kletsen. De volgende dag was de jaarmarkt in het dorp en dan staan erop de markt overal leuke attracties voor kinderen. Onze grote held Joris is overal wel voor te porren, kijk maar in het fotoboek. Dinsdag was Floor jarig, ze is alweer 4 jaar geworden. Ze heeft taart getrakteerd bij de peuterspeelzaal en wat zaten die kleintjes toch te smullen. Daarna begon het grote feest en genoot ze van alle aandacht en leuke cadeaus. Haar grote broer Joris was iets later thuis. Hij was deze dag op schoolreis geweest en kwam helemaal enthousiast thuis. De volgende dag had Joris een studiedag en zijn we met een vriendje van Joris en zijn broertje naar een speelboerderij gegaan.

We gaan dit weekend weer verder met genieten, we gaan zaterdag naar ponypark Slagharen. Deze dag is een bijzondere dag en zal ik aan ons mam denken.

Het is dan 8 jaar geleden dat ze is overleden en ik mis haar nog elke dag.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 6 van 15