Lusso Accessibile

Home
26-09-2010 Huwelijk Robbert & Nikki Afdrukken E-mailadres

Wat een superleuke dag hebben we gehad vrijdag. In het begin een beetje stress, want we namen onze taak als ceremoniemeesters serieus. Joris en Floor waren onder de indruk van Nikki haar mooie prinsessenjurk. De dag verliep goed en het weer was prachtig. Om half negen begon de feestavond en voordat we het wisten was het 01.30. Fons de DJ draaide muziek van Jan Smit tot DJ Paul Elstak, we hebben ons goed uitgeleefd op de dansvloer. Het bruidspaar samen met Paul en Marjolein naar huis gebracht en in de auto hebben we nog zoveel lol gehad. De volgende dag bij Robbert en Nikki met de andere daggasten nog nagekletst, foto’s en film gekeken. Jammer dat het alweer voorbij is, misschien proberen Paul en Marjolein over te halen om te trouwen?


Robbert en Nikki


(zie foto’s map september)

 
20-09-2010 Efteling Afdrukken E-mailadres

De kinderen hadden vandaag een ADV-dag en ik had ze beloofd dat we dan een dagje naar de Efteling zouden gaan. Vanmorgen naar Kaatsheuvel en we waren niet de enige, wat een drukte voor een maandag. Joris had twee doelen; de Vliegende Hollander en Joris en de Draak. We zijn met ons viertjes in de Bobsleebaan geweest. Floor zei dat ze het niet leuk vond, maar heeft de hele rit zitten lachen. De Fata Morgana vond ze een beetje spannend, maar als je grote broer erbij is dan valt het best mee. We hebben een heerlijke dag gehad en dat is zo belangrijk. Je kunt niet genoeg genieten van het leven.


Efteling

 
19-09-2010 Veranderingen Afdrukken E-mailadres

Floor heeft al twee weken op school meegedraaid en het gaat super! We zijn zo blij en het geeft ons zoveel rust. Met Joris gaat het hierdoor ook erg goed. Hij vindt het heel leuk dat zijn zusje bij hem op school zit. Samen overblijven en buiten spelen.

Voor mij is het wel wennen dat Floor niet meer thuis is. Ik hoef met niemand rekening te houden en hierdoor gaan alle klusjes in een rapper tempo. Ik hou nog geen tijd over, want ik verzin altijd wel wat nieuws. Ik ben weer fanantiek gaan sporten en vanaf 01 oktober heb ik voor een halfjaar een andere functie (commercieel ondersteuner). Ik heb er erg veel zin in en kan tijdelijk snuffelen of het iets voor me is. Misschien kan ik in deze functie dan blijven of ik ga weer verder als adviseur. Mijn baantje als adviseur vind ik ook hartstikke leuk, dus we zullen zien.

Volgende week vrijdag is de bruiloft van Robbert en Nikki en gisteren hadden we het vrijgezellenfeest. Het was een gezellige dag en vandaag nog een bezoekje gebracht aan de Wapenzaal van het Kasteel Heeswijk. We zijn er klaar voor… & duimen allemaal voor mooi weer!!

 
05-09-2010 een gezellige week... Afdrukken E-mailadres

Deze week begonnen met de kermis in het dorp.

Joris en Floor genoten van de attracties en kletsten met vriendjes en vriendinnetjes.

Woensdag begon de kindervakantieweek en Joris deed voor de eerste keer mee. Toen we aankwamen bij de poort en hij niet meteen bekenden zag, wilde hij naar huis. Ik heb toch doorgezet, want ik wist zeker dat hij het hartstikke leuk zou vinden. Hij vond het ook leuk, want hij heeft daar drie dagen met veel plezier gespeeld. Elke avond werd de dag afgesloten met een toneelstukje en samen met Floor gingen we dan kijken.

Gisteren hebben we weer de jaarlijkse BBQ gehad en dit keer was het weer erg gezellig!

Vanmiddag nog een verjaardagsfeestje en dan begint morgen toch echt weer het normale leventje. Joris start morgen in groep 4 en Floor heeft haar eerste dag in groep 1.

Ik zal onze gezellige kwebbeltante wel missen, maar ze is er echt aan toe!

 
15-08-2010 Playmobilland Afdrukken E-mailadres

Dit weekend naar Neurenberg vertrokken om Playmobilland te bezoeken. Wat een leuk park!
Joris en Floor hebben heerlijk gespeeld. De dino waar ze thuis meespelen was daar supergroot, spelen op de piratenboot en in het kasteel. In verschillende hallen konden ze met Playmobil spelen.
Het lijstje voor Sinterklaas is al klaar.


Neeeeee!


Meer Foto's

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 5 van 15