Lusso Accessibile

Home
04-12-2010 Vol verwachting klopt ons.... Afdrukken E-mailadres

Eindelijk is het dan zover, morgen komt Sint met de cadeautjes. Papa en mama hebben allebei al een leuk sinterklaascadeau gehad, nou ja leuk. Vorige week ging bij mijn auto de raam kapot en deze week moest de auto van William naar de garage. In totaal een flinke rekening waar ik behoorlijk chagrijnig van kan worden. Mijn lieve mannetje zegt dan heel droog, het is maar geld hoor! Hij heeft natuurlijk gewoon gelijk er zijn veel ergere dingen op de wereld.

Over leuke dingen gesproken. We gaan dit weekend weer gezellig dobbelen met de familie de Bekker en we wachten weer vol spanning op de geinige cadeautjes. Morgen komt Sinterklaas ook bij ons thuis en dat is weer genieten met de blije gezichtjes van Joris en Floor.

 
21 november 2010 Sint en nog meer... Afdrukken E-mailadres

Joris en Floor zijn helemaal in de ban van het verhaal van Sinterklaas. Trouw zitten ze elke avond voor de buis naar het Sinterklaasjournaal te kijken. Een gezellige tijd, maar ook een spannende tijd voor de kindjes. Vandaag was de intocht van Sinterklaas bij ons in het dorp en daarna zou de Sint pakjes komen brengen bij opa Maatje en oma Tineke. Dan is het wel veel en dan heb je twee stuiterende kinderen in huis. Nog een paar weken en dan vertrekt hij weer naar Spanje…pfffff.

Wat betreft de verbouwing hebben we de offertes verstuurd naar het adviesbureau, dus met een beetje mazzel weten we over een paar weken meer. We hebben ondertussen ook een indicatie (PGB) toegewezen gekregen. Erg fijn, omdat we dan middelen hebben om iemand in te huren op school. Degene kan Floor dan op school in het parapodium zetten. Het leuke is dat zij dan op school samen met de andere kinderen aan de watertafel of aan het aanrecht kan staan. Ze beleeft dan dingen weer op een andere manier.

Terwijl ik dit aan het schrijven ben, bedenk ik me wat een positief nieuws en wat gaat het op het moment allemaal naar wens. Ik hoop dat we dit voorlopig vast kunnen houden, want dit bevalt me wel.

 
31-10-2010 Limburg Afdrukken E-mailadres

Vrijdag zijn we vertrokken naar het zuiden, Landgraaf.

We gingen op bezoek bij onze vakantievrienden Fred, Angela, Iza en Luke. Aan de keukentafel onder het genot van een bak koffie was het meteen als vanouds. Gezellig aan het kletsen, lachen en de kinderen aan het spelen. De thuiskok (vriend van de familie) al druk aan het voorbereiden, want ’s avonds werd er voor ons allemaal gekookt. We hebben ’s avonds heerlijk gegeten, vooral de Tiramisu en de crème brulee. Ook erg leuk om vrienden en familie van Fred en Angela te ontmoeten. Voordat we het wisten was het 22.30 en echt tijd om naar ons hotel te gaan.

De volgende dag hadden we afgesproken om naar het Gaia Park te gaan. Helaas werkte het weer niet helemaal mee, maar we hebben toch een leuke dag gehad. Daarna nog met Iza naar haar pony en het begon een beetje te kriebelen. De liefde voor paarden blijft en de volgende keer toch maar even rijden. Het liefst waren we nog heel lang gebleven, maar na het eten was het echt tijd om terug naar het Brabantse land te gaan. Het was een SUPER gezellig weekend en dit gaan we zeker snel over doen, maar dan in het Brabantse land!
(Zie foto’s oktober 2010)

 
25-10-2010 Feesten Afdrukken E-mailadres

Kinderfeestje van Joris gevierd en het was erg leuk. Dit jaar waren er ook meiden en ik kan je vertellen, dat is een stuk rustiger. Hij wilde graag thuis spelletjes doen en daarna hadden we de bowling afgehuurd bij het Dierenbos. We hebben daar frietjes gegeten en daarna de kinderen naar huis gebracht. ’s Avonds allebei uitgeteld op de bank.

Donderdag hadden we weer feest, want toen was Joris echt jarig! Volgens Joris was hij ECHT jarig om 19.03, omdat hij die tijd ter wereld kwam (de schat). Hij was goed verwend en we hebben dan ook het hele weekend Lego gebouwd. Was perfect, het was verder toch nergens weer voor. Deze week hebben ze herfstvakantie en kunnen we rustig aan doen. Ik hoop dat het weer iets beter wordt, dan kunnen we naar het bos om kastanjes en bladeren te zoeken. Altijd leuk om mee te knutselen.
Oh ja, vorige week is de nieuwe rolstoel voor Floor aangemeten. Als er niets in het depot staat, dan krijgt Floor haar roze rolstoel. De juf en de kindjes in de klas hadden al besloten, als de nieuwe rolstoel niet roze is dan verven ze met z'n allen de stoel roze.

 
10-10-2010 weer compleet Afdrukken E-mailadres

William is donderdag terug gekomen van een weekje vakantie in Egypte. Hij is met acht maatjes van de duikvereniging gaan duiken in de buurt van Marsa Alam (Zuid Safari). Hij heeft het heel erg gezellig gehad en mooie dingen gezien onderwater. Sinds dat William terug is, blijven Joris en Floor hem knuffelen. Lief toch! We zijn blij dat William weer thuis is, we zijn weer compleet.


Lionfish

Meer foto'sVrijdag ook een fijn gesprek gehad met Arnoud van Velzen. Hij gaat ons helpen met het aanvragen van een persoon gebonden budget. Ben benieuwd of het gaat lukken, het zou wel erg fijn zijn. We hebben nu een offerte voor de woningaanpassing en wachten nog op offertes van andere aannemers. We hebben offertes opgevraagd voor een aankleedtafel en wastafelmeubel, verder gaan we kijken wat we willen met de inrichting. Belangrijk voor de keuze van een vloertegel en laminaat etc. Ik krijg er toch weer een beetje zin in om te gaan verbouwen, maar dat was een tijdje geleden wel anders.


Verder gaat het goed met Joris en Floor op school. Vrijdag gaat de klas van Floor een herfstwandeling maken, achter bij ons in het bos. Ik heb aangeboden om mee te gaan. Het bos is een beetje heuvelachtig met behoorlijke boomstronken en dan valt het vaak niet mee om er met de rolstoel door te komen. Ik wil niet dat Floor om deze reden niet mee kan. Ik ga gewoon topsport verrichten, kan nooit kwaad.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 4 van 15