Lusso Accessibile

Home
23-02-2011 volop actie... Afdrukken E-mailadres

We zijn druk met de garage leegruimen, zolder boven de garage opnieuw inrichten, tuin afbreken, tegels eruit in de tuin, nadenken over wand- en vloertegel badkamer en nadenken over de nieuwe tuin. Het gaat nu allemaal zo snel. Deze week zien we nog geen aannemer, maar vanaf volgende week gaat het beginnen. We zijn er drie jaar mee bezig geweest om überhaupt het voor elkaar te krijgen en dan gaat het nu echt beginnen. Van de week kregen we een brief van de gemeente dat we de aankleedtafel ook mogen aanschaffen. Deze tafel is echt noodzakelijk om Floor goed te kunnen verzorgen, het kan niet op. Vanaf nu zullen we jullie op de hoogte houden van de verbouwing. Regelmatig zullen we een foto plaatsen, zodat jullie van een afstand de vorderingen kunnen zien.

 
13-02-2011 Zou het dan toch... Afdrukken E-mailadres

Het is bijna niet te geloven en we houden er nog steeds rekening mee dat het niet waar is. Vrijdag hebben we een gesprek met de aannemer gehad en hij wil zo snel mogelijk beginnen, want het moet klaar zijn vóór 1 juni 2011. Na deze datum komt de regel te vervallen dat je kunt verbouwen met een lager Btw-tarief. Het WMO bedrag is ook met deze regel vastgesteld en anders zouden we bedrogen uitkomen. Zo zit er geen schot en dan, het is gewoon niet te geloven! We kunnen echt gaan nadenken over afwerking, tegels, welke kleur (roze of roze) en de verdere inrichting. Wat een geweldige gedachten dat Floor met haar vijfde verjaardag in haar nieuwe kamer slaapt.

 
25-01-2011 nieuwe rolstoel Afdrukken E-mailadres

Vandaag was de grote dag en voor Floor was het zeker een grote dag.

Vannacht had ze heel onrustig geslapen en toen ze de nieuwe rolstoel zag werd ze erg verdrietig. Ze moest afscheid nemen van haar vertrouwde gele karretje. Het maakte meer indruk op haar, dan we in de gaten hadden. Gelukkig is het nu over en laat ze trots haar roze racemonster zien. Oordeel zelf….


Rolstoel

 
02-01-2011 Zeeland & goede voornemens Afdrukken E-mailadres

Dit jaar ervoor gekozen om oud en nieuw te vieren in een huisje in Zeeland. Samen met de broer van William en zijn vriendin. We hebben het erg gezellig gehad, ondanks dat we allemaal verkouden en grieperig waren. Floor en Joris hebben zich goed vermaakt in het kinderland, lees: een grote, overdekte speeltuin waar je kunt voetballen, glijden, klimmen en spelen (zie foto’s januari 2011).

 

Als we terugkijken naar 2010 dan;

Hebben we ons zorgen gemaakt of Floor bij ons in het dorp naar school kon. Als je op een gegeven moment naar woningen/ bouwkavels in Utrecht gaat kijken, omdat dat misschien de oplossing is? Genoeg scholen daar en 5 minuten van Williams werk. We kregen in juni van school groen licht. Het was voor mij een opluchting, want ergens voelde het niet goed!

 

Doordat ook de verbouwing, maar niet wilde vlotten hebben we naar een aangepaste woning in het dorp gekeken. Leuk een slaap- en badkamer beneden, maar de rest was niet ons ding. Nee, dit is het ook niet. We beslissen om te blijven wonen waar we wonen en rustig af te wachten. Ondertussen zijn we zover dat de goedkeuring voor de WMO-vergoeding bij B&W ligt. Een ding is zeker in 2011 gaat de verbouwing beginnen.

 

Zoals iedereen hebben wij ook goede voornemens gedaan voor 2011;

Een goede balans tussen privé en werk. Beneden een mooie slaapkamer voor Floor. Ons kleine manneke goed in zijn vel. Heel veel wensen waar we dit jaar hard aan gaan werken.

 

We willen jullie een positief, gelukkig en gezellig 2011 toewensen.

Liefs, William, Dianne, Joris en Floor

 
24-12-2010 sneeuw, sneeuw, sneeuw en nog meer sneeuw Afdrukken E-mailadres

Er lijkt geen eind aan te komen en elke keer begint het opnieuw. De winterbanden, dikke jassen en snowboots zijn uitverkocht. De gemeentes kampen met een tekort aan strooizout en de winter is net begonnen. Het is prachtig om te zien, alleen naar je werk komen is niet grappig! De weg is af en toe net een ijsbaan. William heeft er van de week drie uur over gedaan om vanuit Utrecht naar huis te komen. Normaal gesproken duurt dat 45 minuten. Maar geen gezeur, we hebben een paar dagen vrij en daar gaan we heerlijk van genieten!

Fijne kerstdagen!!

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 3 van 15