Lusso Accessibile

Home
23 oktober 2011 Feestje Afdrukken E-mailadres

Vrijdag is Joris 8 jaar geworden en hij heeft genoten van het feest. Woensdagmiddag had hij een voetbalfeestje gegeven met een echte voetbalkantine, kleedkamer en veld met lijnen. Toen er ook nog een voetbaltraining werd gegeven, toen hadden de mannen nergens tijd meer voor. We hadden geluk, want toen we aan de warme chocolademelk zaten toen begon het KEI-hart te regenen. Het was een geslaagd feestje! Zaterdag zijn we naar Haarlem gereden naar Vincent en Linda. Normaal rij je daar een uurtje op, maar nu drie uur. Actie van de politie om de benzinedieven te pakken. Bedankt, jongens!

De foto’s heb ik ook weer aangevuld en eindelijk ook foto’s van de kamer van Floor. Ze slaapt er, maar niet alleen. Ze vindt het toch wel een erg prettig idee, dat haar grote broer bij haar slaapt. Joris vindt het vooral makkelijk!

 
24-08-2011 weer naar school Afdrukken E-mailadres

De 1e schooldag en de 1e voetbaltraining zit er alweer op.

We hebben een fijne vakantie gehad, ondanks het slechte weer. We zijn nog een weekendje naar Plopsaland geweest, naar de Efteling en de jaarlijkse BBQ is weer geweest. (de foto’s volgen snel). De zes weken zijn omgevlogen en nu begint het normale leventje weer. Het weer is nog steeds slecht. Op het moment dat ik dit bericht aan het schrijven ben is het aan het donderen en bliksemen, het lijkt het wel avond. Getverdemme!

 

 
19 juli 2011 America Afdrukken E-mailadres

Even dit weekend naar (Horst) America geweest. We hebben dit weekend vertoefd in het Meerdal en wat is het daar toch leuk. De huisjes zijn een beetje gedateerd, maar het zwembad en de Plaza is zo gezellig. Het was slecht weer, maar dat maakt daar niet uit. Deze week gaan we naar de film Cars2 en hebben we met vrienden afgesproken. En dan ga ik weer drie weken werken, om daarna nog een weekje vrij te zijn (zie foto’s in map juli 2011).


 
11 juli 2011 Vakantie Afdrukken E-mailadres

Lekker twee weken vakantie, dat niks moeten daar kan ik zo van genieten.

Floor gaat volgend jaar naar groep 2 en we zijn supertrots op ons meiske. Joris start volgend schooljaar in groep 5. Heel stoer was hij tegen Floor aan het vertellen dat hij dan bovenbouw is. Ja, hij is 7 jaar en al heel groot.

Verder is de verbouwing klaar op een ding na, de vloer in de slaapkamer. De vloer is nog steeds te nat en nu staat er een vochtvreter in, gelukkig helpt dat. De schilder hoopt morgen klaar te zijn met schilderen en dan zit de buitenboel weer strak in de verf.

De verkoop van het huis wil niet echt lukken in deze tijd, daarom hebben we het voor een tijdje verhuurd. Een van de oppaskindjes van ons mam, hij is ondertussen 22 (haha).

Superleuk, hij heeft ook iets met het huis. De chips en snoep liggen in dezelfde la als vroeger bij ons mam. Het is fijn om weer buren te hebben en het is ook beter anders staat het maar leeg.
Oh ja, we hebben foto’s van Floor haar feestje in het foto album gezet.

 
09-06-2011 voorbij gevlogen Afdrukken E-mailadres

We zijn 15 mei terug gekomen van vakantie en hebben het heerlijk gehad. Alle drukte begon meteen toen we thuiskwamen. De verbouwing was doorgegaan en daar moesten we meteen zaken voor regelen. De volgende dag hadden we een afspraak voor Floor in Utrecht. Ging achteraf niet door, omdat moeders zich vergist had in de tijd (ook goedemorgen)!

31 mei heeft de aannemer opgeleverd en is het wachten op de vloer, deze is nog te nat. De tuin is prachtig geworden en in het najaar komen ze terug om de beuken aan te planten bij de hooimijt. We pakken meteen alles aan, want dan zijn we een keertje klaar. We hoeven dan alleen te onderhouden en dat is al voldoende werk.

Floor heeft maandag alsnog de afspraak in Utrecht gehad voor een UDO (Uro Dynamisch Onderzoek)en een echo van de blaas en nieren. De arts belt hierover nog terug en waarschijnlijk krijgt ze binnenkort weer een Botox-behandeling. Joris is naar voetbalkamp geweest en wil volgend jaar twee nachten blijven slapen. We zijn ook trots op ons manneke, want volgend seizoen gaat hij spelen bij de F1. Het zal een moeilijk jaar worden, want verliezen is niet zijn sterkste kant. William heeft veel gewerkt, ze hebben een aantal grote projecten gehad. Dat is nu weer achter de rug. Na 7 maanden detachering heb ik nu definitief een andere functie. Per 1 juni ben ik begonnen als commercieel ondersteuner particulieren en dat is iets wat helemaal bij me past.

Woensdag hebben we prinsessenfeest, dan wordt ons klein meisje alweer 5 jaar. Floor heeft haar grote vriend Tijn (volgens Floor gaat ze met hem trouwen) en haar vriendinnetjes uitgenodigd. We hebben al een paar leuke dingen in petto, maar eerst dit weekend weer klussen! Fijn weekend!

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 15